AKP Grup Başkanvekili:Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle Berat Albayrak'ın görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz" paylaşımında bulundu.

GÜNDEM 08.11.2020, 21:06
AKP Grup Başkanvekili:Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle Berat Albayrak'ın görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak'ın resmi Instagram hesabından istifa açıklaması yapıldı. Ancak Twitter hesabına ulaşılamadığı görüldü. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Berat Albayrak'ın istifa haberini doğrular nitelikte bir açıklama yaptı.

Mehmet Muş yaptığı paylaşımda "Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz."  ifadelerini kullaranarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını kabul etmemesini temenni etti.

Yorumlar (0)