Akİt Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik'i hedef gösterdi!

Birçok haberi ile Atatürkçü ve laik isimleri hedef gösteren Yeni Akit bir yenisine daha imza attı.AK-İT'in hedefinde bu kez Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik vardı.

GÜNDEM 29.11.2019, 20:32 29.11.2019, 20:51
Akİt Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik'i hedef gösterdi!


Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a satılmasını eleştiren Kılıçdaroğlu'na 250 bin TL'lik tazminat davası açmasına ilişkin bir açıklama yapmıştı.


AKİT CIMBIZLAYIP HEDEF GÖSTERDİ
Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Çelik yaptığı açıklamada,  "Erdoğan'ın bu davayı açtığına pişman olacağını, zira bu davada "Vatan Haini" eleştirisinin haklı dayanakları bulunduğunu ve bunu ispat edeceklerini" ifade etmişti.

Ak-İt ise bu açıklamanın sadece pişman olacak kısmını alarak "Cumhurbaşkanı Erdoğan’a skandal tehdit! 'Bunu yaptığına pişman olacak'" başlığı ile haber yaptı.

NE OLMUŞTU?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı 250 bin tl lik dava için sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:
“Sürekli olarak, çıkarları doğrultusunda doğruları eğip büken, yanlışları doğru, doğruları yanlış gösteren AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; her daim doğruları söyleyen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu  (sıkılmadan!) yalancılıkla suçlama cüretini gösterip dava açmış!
Recep Tayyip Erdoğan, bilmelidir ki bu davayı açtığına pişman olacak!
Zira açılan bu davada, Genel Başkanımızın “Vatan Haini” eleştirisinin haklı dayanaklarının bulunduğunu, Genel Başkanımızın eleştirisinin tümden doğru olduğunu İspatlayacağız.
Nitekim, dava konusu hain değerlendirmesinin en önemli dayanağı olan Tank-Palet Fabrikasının Katar ordusuna peşkeş çekildiği gerçekliğini ortaya koyan devir sözleşmeleri ve diğer belgelerin, Mahkeme dosyasına getirtilmesini sağlayacağız! Bu yolla da kamuoyundan gizlenen bilgileri kamuoyunun bilgisine sunmuş olacağız!
Hodri Meydan diyoruz!
Kim yalan söylüyor, kim Ülkesini seviyor, kim milli, kim gayrı milli anlaşılacak!


Hadi bakalım...”

Yorumlar (0)