AK Partili Mehmet Metiner'in zor anları!

Haber Global'de ''Neden'' programına konuk olan Mehmet Metiner, ''Biz sandıktan çıkan iradeyi kutsal kabul eden bir anlayışın mensuplarıyız'' ifadelerini kullandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ise ''İstanbul seçimlerinde olduğu gibi mi?'' diyerek Metiner'i köşeye sıkıştırdı.

GÜNDEM 03.12.2021, 16:22
AK Partili Mehmet Metiner'in zor anları!

Senem Tolunay Ilgaz'ın hazırlayıp sunduğu ve Haber Global ekranlarında yayınlanan "Neden" programında, ilginç bir diyalog yaşandı.

İSTANBUL SEÇİMLERİNİ HATIRLATINCA ORTAM GERİLDİ
Programın konuklarından İYİ Partili Bahadır Erdem ile eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner arasındaki seçmen-seçim tartışması canlı yayına damga vurdu. Erdem'in "Fark etmez… Hem seçmeniniz, hem siyasetçiniz başımın üstünde" sözlerine Mehmet Metiner, "Bizim de öyle. Biz sandıktan çıkan iradeyi kutsal kabul eden bir anlayışın mensuplarıyız." diyerek yanıt verdi.

Bu noktadan sonra tansiyon giderek yükseldi. Bahadır Erdem'in "İstanbul seçimlerinde olduğu gibi mi?" sorusu karşısında sinirlenen Metiner, "İyi, polemiğe iyi alışmışsın. Önceden de ekranlarda yapardın ama bu kadar iyi değildi." dedi.

"POLEMİK YAPMAYALIM ZARARLI ÇIKARSIN"
O anlarda gülmesine engel olamayan Bahadır Erdem, "Sen olsan bunu kaçırır mıydın Sayın Metiner?" diye sordu. Duruşunu bozmayan Mehmet Metiner ise "Bence bu akşam polemik yapmayalım zararlı çıkarsın." diyerek konuyu kapattı.

Yorumlar (0)