Ahmet Yavuz Paşa'dan Mehmet Ali Çelebi'ye tarihi hatırlatma!

Ahmet Yavuz Paşa, Çelebi'ye "Dert FETÖ ve Öcalan karşıtlığıysa git Zafer Partisi’ne katıl! FETÖ’yü palazlandıranlara ve Öcalan’ın mesajını oy için TV’lerde okutanlara; parlamenter sistemi rafa kaldıranlara selam durarak olmaz! Ülke çıkarları küçük hesaplara maske yapılamaz! Ben eti yenen kuşlardan değilim" yanıtını verdi.

GÜNDEM 08.08.2022, 14:49
Ahmet Yavuz Paşa'dan Mehmet Ali Çelebi'ye tarihi hatırlatma!

AKP'ye geçeceği iddia edilen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye bir tepki'de Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Paşa'dan geldi
 
Ahmet Yavuz Paşa, Çelebi'nin "Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan 15 Temmuz’da direnmese ben dahil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye’nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı.Hepimiz katledilmiştik." paylaşımını alıntılayarak "Stokholm sendromunu" hatırlatmasında bulunmuştu.

Bu paylaşım sonrası Çelebi, Ahmet Yavuz Paşa'nın "Stokholm sendromunu"sözlerine atıfta bulunarak şu paylaşımı yaptı:

Stockholm sendromu! 40 bin evladımızın katillerine sadece iktidarı değiştirmek uğruna ses edememektir. Kumpasları yeniden kurgulayan, açıkça Fetöye alan açıp can vereceklere cephe alamamaktır. Sayın Öcalan denilen kanallarda boy göstermektir. Hepsiyle mücadeleye devam!

Ahmet Yavuz Paşa'dan cevap gecikmedi

Ahmet Yavuz Paşa, Çelebi'nin yazdıklarını alıntılayarak şunları paylaştı:

Dert FETÖ ve Öcalan karşıtlığıysa git Zafer Partisi’ne katıl! FETÖ’yü palazlandıranlara ve Öcalan’ın mesajını oy için TV’lerde okutanlara; parlamenter sistemi rafa kaldıranlara selam durarak olmaz! Ülke çıkarları küçük hesaplara maske yapılamaz! Ben eti yenen kuşlardan değilim.

Teğmenim, sana Silivri’de sus pus oturdun diyen olmadı. Orada hepimizin saygısını ve sevgisini kazandın. Kimse geçmişin kahramanlıklarıyla ayakta kalamaz. Sokak siyaseti ağzını da bırak. Hayatım boyunca kimseyi hançerlemedim. Ucuz yollara başvurmak onurlu kişilerin işi olamaz!

Yorumlar (0)