9 yaşındaki oğlunu dolabın içerisinde asılı buldu

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde alışverişten dönen kadın, 9 yaşındaki oğlunu dolabın içinde atkı ile asılı halde buldu. Kilimli Semt Polikliniğine kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜNDEM 10.09.2020, 19:29
9 yaşındaki oğlunu dolabın içerisinde asılı buldu

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde alışverişten dönen kadın, 9 yaşındaki oğlu Rüzgar Efehan’ı dolabın içerisinde atkı ile boynundan asılı halde buldu. Rüzgar Efehan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay saat 16.30 sıralarında, Kilimli ilçesi Belediye Caddesi Top Tepesi Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş için ilçe merkezine inen kadın, eve geldiğinde yalnız olan oğlu Rüzgar Efehan’ı evde bulamadı. Odadaki dolaba bakan anne, oğlunu atkı ile asılı halde buldu.

DHA'da yer alan habere göre Kilimli Semt Polikliniğine kaldırılan Rüzgar Efehan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rüzgar Efehan’ın cenazesi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Annenin polise verdiği ifadesinde evden dışarıya çıktığını, döndüğünde ise oğlunu elbise dolabında atkı ile boynundan asılı halde bulduğunu söylediği öğrenildi. Polis ekipleri evde incelemede bulunurken, soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)