7 sağlık çalışanı daha koronavirüsten hayatını kaybetti

Türk Tabipleri Birliği, 7 sağlık çalışanının daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

GÜNDEM 20.12.2020, 16:38 20.12.2020, 16:45
7 sağlık çalışanı daha koronavirüsten hayatını kaybetti

Türk Tabipleri Birliği (TTB), 7 sağlık çalışanının daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Yaşamını yitirenlerin ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileyen TTB, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

Trabzon’da çalışan Eczacı Mehmet Raşit UZAR’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kastamonu’nun eski İl Tarım Müdürü ve Tosya’nın eski belediye başkanı olan Veteriner Hekim Sait GÜLABACI’yı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Samsun Çarşamba 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde şoför olarak görev yapan Rıfat ATASEVEN’i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin eski başhekimlerinden olan Dişhekimi Serkan MUNİS’i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne bağlı semt polikliniğinde görev yapan Hemşire Hamza Mesut ÖZASLAN’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Mersin Tarsus’ta özel bir hastanede çalışan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri OCAK’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.
Gaziantep’te çalışan Eczane Teknisyeni Cuma KARA’yı COVID-19 nedeniyle kaybettik.

Yorumlar (0)