banner758

14 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunan market sahibine gözaltı!

Antalya'da alışveriş için gelen 14 yaşındaki kız çocuğuna sarılarak, maskesini çıkartmaya çalışıp tacizde bulunan market sahibi Yeter K. gözaltına alındı.

GÜNDEM 16.01.2021, 15:19 16.01.2021, 15:22
14 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunan market sahibine gözaltı!

47 yaşındaki adamın küçük kızı 1.5 yıldır taciz ettiği, olayı öğrenen kızın babasına "Ben ettim, sen etme" diye yalvardığı ortaya çıktı.

DHA'da yer alan habere göre; Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde, alışveriş yapmak için gelen Y.K.'nin kolundan tutan market sahibi Yeter K., "Neredeydin. Sen niye bu kadar güzelsin. Senin sevgilin var mı?" diye sordu. Daha sonra sarılıp tacizde bulunan market sahibi Yeter K.'yi eliyle ittiren Y.K. eve gidip odasına kapandı. Sürekli gözyaşı döken Y.K., olayı anne ve babasına anlatınca yaşanan taciz ortaya çıktı.

"BEN ETTİM, SEN ETME" DİYE YALVARMIŞ

Markete giden küçük kızın babası H.K., kendisine "Ben ettim, sen etme" diye yalvaran market sahibini polise şikayet etti. Markete gelen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yeter K.'yi gözaltına aldı.

1.5 YILDIR TACİZ EDİYORMUŞ

Sağlık kontrolü sonrasında ifadesi alınan Yeter K., adliyeye sevk edildi. Yeter K.'nin küçük kızı 1.5 yıldır taciz ettiği ortaya çıktı.

Yorumlar (0)