Norm Holding'den ABD açılımı

Bağlantı elemanları alanında özellikle dünya devi otomotiv firmalarının tedarikçisi durumunda olan ve bu anlamda sektöründe Türkiye’nin en büyüğü olan Norm Holding, Avrupa’dan sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne de açılıyor.

EKONOMİ 15.10.2018, 12:30 15.10.2018, 12:30
Norm Holding'den ABD açılımı

Norm Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nedim Uysal, Norm FastenersCo adı ile faaliyete geçen şirketin Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinin başkenti ve 6. büyük şehri olan Lansing’de, Lansing Belediye Başkanı Andy Shor’un da katılım gösterdiği şirket açılışında bir konuşma yaparak ABD’ye açılım sürecini anlattı. Norm FastanersCo şirketi ile ABD pazarına daha kolay ulaşma ve daha efektif operasyonlar yürütme şansı yakalayacaklarını söyleyen Uysal, önceliklerinin satış ve pazarlama, depo ve lojistik süreçlerinde mükemmelliği öne çıkarmak olduğunu belirtti. Halen mevcut müşterileri olan John Deere ile Amerika merkezli dünyanın önde gelen elektrikli araç üreticisi başta olmak üzere tüm müşterilerine rekabetçi değerler sunmaya devam edeceklerini ifade eden Uysal, Amerika pazarında büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Lojistik üs de kuruluyor

Norm Holding olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde bir de lojistik üssü kurduklarını vurgulayan Uysal, “2 bin metrekarelik bir depo ve 20 kişilik bir ekiple müşterilerimize hizmet edeceğiz. ABD pazarı bu anlamda çok büyük. Norm Holding olarak kurmakta olduğumuz şirketimizin tesisleri ve lojistik altyapısı ile başta ABD olmak üzere Amerika kıtasındaki pazar payımızı yukarılara taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.Özellikle ülkemizin içinden geçtiği ekonomik şartlarda ihracat hedefiyle yapılan yatırımların çok değerli olduğuna dikkat çeken Uysal, “Ülkemize döviz kazandıracak her yatırıma ve fırsata öncelik veriyoruz” diye konuştu.

 

Lansing Belediye Başkanı Andy Shor ise Norm Holding’i ağırlamaktan ve kentlerine yatırım yapmasından duyduklarını memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar (0)