Yeni fakülteler kuruldu

Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, iki fakültenin adı değiştirilirken, yeni fakülteler açıldı. İki yüksekokul da kapatıldı.

EĞİTİM 25.05.2018, 12:00 25.05.2018, 12:00
Yeni fakülteler kuruldu

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak enstitü, fakülte ve yüksekokul kurulması, kapatılması ve adlarının değiştirilmesiyle ilgili kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı.
Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin adı İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi olarak, Karatay Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olan İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi'nin adı ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak değiştirildi.

YENİ KURULAN BÖLÜMLER

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilim Bilimleri Enstitüsü, Gaziantep üniversitesi Göç Enstitüsü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tıp Fakültesi, Erciyes Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, İstanbul Aydın üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi, Munzur Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Çağ Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu kuruldu.

Erciyes Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Okan Üniversitesi Uygulamaları Bilimler Yüksekokulu ise kapatıldı.

Yorumlar (0)