AÖF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı

Anadolu Üniversitesi'nden kayıt yenileme tarihleri hakkında son dakika açıklaması geldi. Rektörlük tarafından yapılan açıklamada, 2020-2021 güz dönemi AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin uzatıldığı bildirildi.

EĞİTİM 16.10.2020, 07:08 16.10.2020, 07:11
AÖF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan öğrencilere müjde! Rektörlük tarafından yapılan son dakika açıklamasında, AÖF kayıt yenileme tarihlerinin uzatıldığı bildirildi.

Böylelikle, son gün telaşında olan ve AÖF kayıt yenileme işlemi yapamayan adaylar da rahat bir nefes aldı. Anadolu Üniversitesi'nin yaptığı son dakika AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklamasının ardından ise konuya yönelik araştırmalar artış gösterdi.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, açıköğretim, iktisat ve işletme fakülteleri 2020-2021 güz dönemi AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 23 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim; İktisat ve İşletme Fakültelerine; ANADOLUYÖS, İkinci Üniversite, YKS Yeni Kayıt, YKS Ek Yerleştirme, DGS ve Sağlık Lisans Tamamlama kapsamında kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ekim 2020 Cuma gününe kadar uzatıldı.

Çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılıyor.

Yorumlar (0)