Tüm dünya nefesini tutarak izledi… Neredeyse düğünden kaçıyordu

İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgili her detay her bilgi dünya basınında gündem olmaya devam ediyor. İngiliz Daily Mail gazetesi Robert Jobson'ın kaleme aldığı Prens Charles biyografisini gündeme getirdi. Jobson'ın aktardığına göre Prens Charles, Diana'yla olan düğününden kaçmayı bile düşünmüş.

DÜNYA 27.10.2018, 10:54 27.10.2018, 10:54
Tüm dünya nefesini tutarak izledi… Neredeyse düğünden kaçıyordu

İngiliz basını Kasım ayında 70 yaşına girecek olan Prens Charles şerefine Robert Jobson tarafından kaleme alınan biyografiyi konuşuyor. Kraliyet muhabirliği yapan Jobson, Prens Charles’la ilgili bilinmeyenleri ortaya çıkardı.

1981 yılında Diana Spencer ile evlenen Prens Charles’ın, düğünden önce neredeyse müstakbel eşini terk etmek üzere olduğu belirtildi. Diana ile nişanlandıktan sonra aralarında hiç uyum olmadığını hisseden Prens Charles, içten içe bu evliliğin gerçekleşmesini istemiyordu.

diana-and-charles-reuters

Kitaba göre nişanı bozmayı düşünen Prens Charles, bunun hem Kraliyet ailesi hem de Diana için büyük bir kaosa yol açacağını düşünerek kararından vazgeçti.

Ancak genç prensin kafasındaki düşüncelerden kurtulması da kolay olmuyordu. Kitapta yer alan ifadelere göre, Prens Charles yıllar sonra bir arkadaşına verdiği sırda, tüm dünyanın yakından takip ettiği 1981’deki düğün töreninden kaçmayı bile göze aldığını anlatmış.

Prenses Diana, 1997 yılında Paris’te geçirdiği bir trafik kazasının hayatını kaybetmişti.

Yorumlar (0)