Trump PYD Komutanına teşekkür etti!

ABD Başkanı Donald Trump, DSG Komutanı Mazlum Kobani'ye teşekkür ederek, "Nazik sözleriniz ve cesaretiniz izin teşekkür ederim General Mazlum. Lütfen içten dileklerimi Kürt halkına iletin. En yakın zamanda görüşmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

DÜNYA 23.10.2019, 21:32
Trump PYD Komutanına teşekkür etti!

ABD Başkanı Donald Trump, Demokratik Suriye Güçleri (DSG) Komutanı Mazlum Abdi'ye sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Trump, DSG Sözcüsü Mustafa Bali'nin paylaştığı, Mazlum Abdi'nin ''ABD Başkanı Trump'la biraz önce konuştum ve ona Türkiye'nin ateşkes ihlallerinden bahsettim. Bu ateşkes onun büyük çabaları olmasa mümkün olmazdı. Başkan Trump'a bitmez tükenmez çabalarıyla Türkiye'nin ve cihatçı örgütlerin halkımıza yönelik acımasız saldırılarını durdurduğu için teşekkür ederiz" sözlerini sosyal medyadan paylaştı.

Paylaşımın ardından sözcü Bali'yi etiketleyen Trump, Abdi'ye ''General Mazlum, nazik sözleriniz ve cesaretiniz için teşekkür ederim. En içten dileklerimi lütfen Kürt halkına iletin. Sizinle en yakın zamanda görüşmek için sabırsızlanıyorum'' şeklinde seslendi.

Yorumlar (0)