Traktörüyle çarptığı kadına tecavüz edip boş araziye gömdü

Amerika’da Quake Lewellyn isimli şahıs traktörü ile çarptığı hemşireye tecavüz ettikten sonra öldürüp, cesedini yol kenarında bulunan boş bir araziye gömdü.

DÜNYA 20.10.2020, 17:30 20.10.2020, 17:32
Traktörüyle çarptığı kadına tecavüz edip boş araziye gömdü

Çiftçinin sahip olduğu çiftlik evine yakın bir yerde erkek arkadaşı ile beraber yaşayan Sydney Sutherland,  aniden ortadan kaybolunca erkek arkadaşı Alex Nicholson, polise haber verdi.

O civarda yaşayan Quake Lewellyn isimli çiftçi de arama çalışmalarına polis ve vatandaşlarla birlikte katıldı. Polis, Sydney’inin cesedini telefonu takip ederek iki gün sonra buldu.

Lewellyn’den şüphelenen polis ekipleri Lewellyn’in telefon verilerini kontrol etti ve iki gün önce Sydney’in öldüğü yere kendisinin de geldiğini tespit edince çiftçi gözaltına aldı.

Lewellyn, ifadesinde Sydney’e ağaçlık alanda yürüyüş yaptığı sırada pikabı ile çarptığını, çarptıktan sonra pikabına alıp boş bir araziye götürüp tecavüz ettikten sonra hemşireyi öldürdüğünü itiraf etti.

Tutuklanan Lewellyn kefaretsiz bir şekilde yargılanmaya başladı. Polis, Sydney ve Lewellyn’nın daha önce de bir birbirlerini tanıdıklarını ama aralarında ne gibi bir bağlantının olduğunu çözemediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)