Rusya'da 'Stalin'le seks oyunu' tartışması

"Sovyet liderine gerçek aşkın ne olduğunu göster"

DÜNYA 07.06.2019, 13:09
Rusya'da 'Stalin'le seks oyunu' tartışması

Rus bir oyun şirketi, Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği (SSCB) lideri Joseph Stalin'in yer aldığı yeni bir oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İçeriği nedeniyle tartışmalara yol açan 'Stalin'le Seks' isimli oyunda kullanıcılardan istenen, SSCB liderini sadomazoşist yöntemlerle baştan çıkarmaları.

Sputnik Türkiye'nin aktardığına göre, Rusya'da ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen 'Stalin'le Seks' isimli oyunun senaryosuna göre zamanda yolculuk yapıp geçmişe giden oyuncudan, 'dünya çapında üstünlük elde etmesi için' Stalin'e akıl vermesi ya da Sovyetler liderine 'gerçek aşkın ne olduğunu göstermesi' isteniyor.

Stalin’i baştan çıkarmak içinse oyuncuya alışılmışın dışında yöntemler sunuluyor. Oyuncular, ‘ona cehennemin neye benzediğini göster’, ’karın boşluğuna vur’, ‘meme uçlarına elektrik ver’ ya da ‘sırtına atla’ gibi komutlar arasında seçim yapabiliyor.

Rusya Komünist Partisi milletvekili Olga Alimova oyunu geliştirenler için, "Herhalde hayatlarında her şeyi denemiş olmalılar ki akıllarına böyle yöntemler gelsin… O kadar iğrenç ki bunun hakkında konuşmak bile istemiyorum" dedi. Alimova, "Tüm bunlar o denli aykırı ki bunu doktorların incelemesi gerek" diye ekledi.

Oyun şirketinin sahibi Georgiy Kuktenkov ise şunu söylüyor:

"Oyuncunun davranışları yani yaptığı seçimler tarihin akışını değiştirmiyor. Kısaca söylemem gerekirse Stalin’in çalışma odasında yaşananlar Stalin’in çalışma odasında kalıyor."

Yorumlar (0)