Müzayededen aldı, içinden çıkan şok etti

Yeni Zelanda'da terk edilen bir depodaki ürünleri açık artırma yoluyla alan aile, bavulların içerisinde ceset kalıntıları buldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

DÜNYA 17.08.2022, 14:57
Müzayededen aldı, içinden çıkan şok etti

Yeni Zelanda’nın Auckland kentinde bir açık artırmada satın alınan bavullarda insan kalıntıları bulundu.

Türkiye’de yayınlanan Depo Savaşları isimli televizyon programında gerçekleşen açık artırmada, terk edilen bir depodaki ürünler satıldı. Depodaki ürünleri açık artırmayla satın alan aile ise büyük şok yaşadı. Bavullarda ceset kalıntılarına rastlayan aile, hemen polisi aradı.Olayın ardından polis, katili ya da katilleri bulmak için soruşturma başlatırken, adli müfettişler de bavullarda kaç kişiye ait cesetlerin olduğunu tespit etmek için harekete geçti.

Ailenin olaya karışmadığının düşünüldüğü bildirildi. Dedektifler de ailenin tek suçunun yanlış bir depo için teklif vermek olduğunu söyledi.

Polis, komşuların ifadesine dayanarak bir süredir bölgeden ‘kötü kokular’ geldiğini vurguladı. Başka bir komşu, oğlunun, yakın zamanda bir bavulun karavandan indirildiğini gördüğünü söyledi.

Komşulardan Shelton Honana da yaptığı açıklamada, söz konusu aile için üzüldüğünü, onların olayla bir ilgisinin bulunmadığını söyledi.

Yorumlar (0)