banner773

Meksika'da polise suikast düzenleyip o anları kaydettiler

Meksika’nın Almoloya de Alquisiras şehrinde uyuşturucu çetesi üyesi oldukları düşünülen silahlı saldırganlar, içinde 5 polisin bulunduğu aracı kurşun yağmuruna tutup, o anları kaydetti. 4 polisin hayatını kaydettiği saldırının görüntüler ise basın kurumlarınca yayınlandı.

DÜNYA 27.12.2018, 12:45 27.12.2018, 12:45
Meksika'da polise suikast düzenleyip o anları kaydettiler

Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştiği belirtilen görüntüler basın organlarında yayınlandı. Görüntülerde, 8 kişi oldukları görülen silahlı saldırganların ormanlık bölgede bir tepede pusuya hazırlandığı ve polis ekiplerinin içinde bulunduğu aracın geçtiği sırada, aracı kurşun yağmuruna tuttukları görülüyor. Görüntülerde, polis memurlarından birinin saldırı sırasında arabadan çıkıp, kaçtığı görülüyor.

Olay sonrası polisin yaptığı açıklamada, 4 polis memurunun öldüğü, bir polisin ise hayatta kaldığı ve silahlı saldırganlardan da birinin gözaltına alındığı belirtildi.

Meksika polisi, saldırganların 'La Familia Michoacana' adlı uyuşturucu çetesi mensupları olduğundan şüpheleniyor. Polis, bu arada saldırıya dair görüntüyü medyaya sızdıran kişi veya kişileri de arıyor.

Meksika, (DHA)

Yorumlar (0)