Kürtajla alınmak istenen down sendromlu kız model oldu

Anne karnındayken kürtajla alınmak istenen 15 yaşındaki down sendromlu kız, şimdilerde ünlü markaların aranan yüzü.

DÜNYA 22.02.2020, 14:09
Kürtajla alınmak istenen down sendromlu kız model oldu

Amerika Colorado'da yaşayan 15 yaşındaki down sendromlu Kennedy Garcia, doğmadan kısa bir süre önce doktorlar engelli olarak dünyaya geleceğini fark edince annesini uyarıda bulundu. Doktorlar, engelli bir kızı yetiştirmenin zor olacağını, bebeği kürtajla aldırmanın daha iyi olacağını söylediler. Bazı doktorlar ise anneye kızını esirgeme kurumuna vermesini teklif ettiler.
Doktorların bu teklifi karşısında sinirlenen anne kendisine bu teklif sunan doktorları tedavi altında bulunduğu hastane odasından kovup ne olursa olsun kızını doğuracağını söyledi.
Kennedy, annesinin desteği ile katıldığı bir dans yarışmasında dikkatleri üzerine çekti. Şuan ise Amerika genelinde en iyi markaların modelliğini yapıyor.
Kenndy, ayrıca mezun olduğu okul tarafından düzenlenen baloya erkek arkadaşı ile katıldı.
Kennedy'nin annesi Renee, 5 yaşındayken kafası omurgasından ayrılmaya başlayan Kennedy'nin doktorlar omurga ve kafatasını tekrar birleştirmek için ameliyatla ayrılan bölgeye halo taktılar.
Bir süre hareket etmemesi gereken Kennedy, zamanının bir çoğunu dans izleyerek geçirdiğini söyledi. Anne Renee, kızı iyileşir iyileşmez hemen kendisini bir dans kursuna yazdırdığını söyledi.
Anne ayrıca kızı için evinin bir odasını dans stüdyosuna çevirdi. KAtıldığı yarışma programı sonrası bir çok firma ile moıdellik anlaşması imzalayan Kennedy, modellik kariyeri için ameirka'nın her noktasına seyahat ediyor.
Anne Renee, kızının başarılarında dolayı kızı ile guru duyduğunu böyle bir kızı olduğu için çok şanslı olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)