Koronavirüs yüzünden sevgilisini vurdu ve intihar etti!

Polisin yaptığı açıklamaya göre Pennsylvania’da yaşayan bir adam, koronavirüs sebebiyle işini kaybetti. Çok üzgün ve sinirli olan adam önce kız arkadaşını vurdu, sonra da intihar etti. 43 yaşındaki kadın olaydan sonra hastaneye kaldırıldı ve şu an durumunun iyiye gittiği bildirildi.

DÜNYA 03.04.2020, 00:33 03.04.2020, 00:38
Koronavirüs yüzünden sevgilisini vurdu ve intihar etti!

GAZETEKRİTİK -Yetkililer pazartesi günü Philadelphia'nın yaklaşık 70 mil kuzeydoğusundan art arda gelen silah sesleri sebebiyle, saat 13: 20'de Wilson Borough'daki evin olduğu mahalleye çağrıldı. Polis memurları, 38 yaşındaki Roderick Bliss'i bulmak için geldi. Ancak Bliss tepkisizdi ve ateşli yaralanmadan dolayı nefes alamıyordu. Yakınlarda yarı otomatik bir tabanca bulundu. Bir adli tıp görevlisi Bliss’in olay yerinde can verdiğini söyledi.

43 yaşındaki silahlı saldırı sonucu ağır yaralar alan kız arkadaş ise ve ameliyat olmak üzere hastaneye kaldırıldı. Wilson Borough Emniyet Müdürlüğü basın açıklamasında kız arkadaşın saldırıdan sağ kurtulduğunu ve hayatı tehdit etmeyen yaralanmalar sebebiyleiyileşebileceğini söyledi. Kadın ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırıldı.

Kadın ve diğer tanıklar polise Bliss'in COVID-19 salgını yüzünden giderek daha fazla ruhsal anlamda rahatsızlandığını ve son zamanlarda işini kaybettiği için çok üzüldüğünü söyledi.

Polis topladığı ifadelerden çıkardığı olay örgüsünü şu şekilde açıkladı: “Bliss bodrum katına inmiş ve kurbanla birlikte arka verandaya çıkmış. Tabancayı tutarken Bliss kurbana, tanrıyla zaten konuştuğunu ve bunu yapmak zorunda olduğumu söylemiş. Kurban bu konuşmadan sonra korktuğu için kaçmış ancak Bliss 4 el ateş etmiş. Sonra da kendini öldürmüş.”

Yorumlar (0)