Korkunç olay… Eski eşini bıçaklayıp selfie çekti

Rusya, eski eşiyle kavga ettikten sonra bıçaklayan genç kadını konuşuyor... Evde çıkan bir tartışma sonrasında eline bıçağı alarak kendini savunan genç kadın eski kocasını bıçakladı. Birkaç bıçak darbesi sonrasında bayılan eski eşinin yanında selfie çeken kadın daha sonra polisi aradı. Kadın gözaltına alındı.

DÜNYA 28.10.2018, 15:00 28.10.2018, 15:00
Korkunç olay… Eski eşini bıçaklayıp selfie çekti

Aile içi şiddet bu sefer Rusya’yı ayağa kaldırdı… Ülkenin kuzeydoğusunda yaşanan bir olay yerel medyanın gündem konusu oldu. Uzun bir süre evli kalan ve kız çocukları olan Rus çift önceki gece evde bir araya geldi. İçki içen Olga ve Oleg daha sonra bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuştu.

Olga, eski eşinin geçmişte de kendisine şiddet uyguladığını açıkladı.

Olga, eski eşinin geçmişte de kendisine şiddet uyguladığını açıkladı.

Oleg, 25 yaşındaki Olga’yı boğazlamaya çalışırken genç kadın eline geçirdiği bıçakla kendini savunmaya başladı. Adamı bıçak darbeleriyle etkisiz hale getiren Olga, polis ve ilk yardım ekiplerini çağırmak yerine telefonuna uzandı ve ön kamerasını açarak selfie çekti.

Arkadaşlarına sosyal medya üzerinden bir mesaj atan Olga, “Çocuklar, eski eşimi bıçakladım. Beni gözaltına aldılar ama şimdi iyiyim” dedi. Genç kadın gözaltına alındıktan ve sorgusu tamamlandıktan sonra, meşru müdafaa sebebiyle serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)