banner773

Kobe Byrant'ın ölümünü 8 yıl önce bildi!

Basketbolun efsane ismi Kobe Bryant, önceki gün içinde bulunduğu helikopter düşünce hayatını kaybetmişti. Geçirdiği helikopter kazası sonucu 41 yaşında hayata veda eden ünlü basketçinin nasıl öleceğini bilen bir kişinin 8 yıl önce attığı mesaj ise ortalığı karıştırdı. işte detaylar.

DÜNYA 27.01.2020, 10:59
Kobe Byrant'ın ölümünü 8 yıl önce bildi!

Los Angeles Lakers'ın efsnevi ismi Kobe Bryant, yaşanan helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğarken, yıllardır ulaşım için helikopter kullanan Kobe Bryant'ın, kızı Gianna ve yakınlarıyla birlikte basketbol maçı izlemeye gittiği belirtildi. Kobe ve yakınları, Sikorsky S-76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kazada kurtulamadı.

4 yakınıyla Lakers maçından dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Yetkililer, kazadan kurtulan olmadığını ve Kobe Bryant'ın da yolcular arasında bulunduğunu doğruladı.

8 YIL ÖNCEDEN BİLMİŞ

Tüm dünyanın büyük bir üzüntüyle karşıladığı ölüm haberinin ardından sosyal medyada ortaya çıkan bir paylaşım dünya gündemine oturdu. 'dotNoso' isimli bir Twitter kullanıcısının 13 Kasım 2012 tarihinde yaptığı paylaşımda Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazması herkesi şoke etti.

Yorumlar (0)