İlk kez yayınlandı… Corona koğuşundan kan donduran görüntüler!

Çin'in Wuhan kentinde Aralık 2019'da ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'pandemik' ilan edilen corona virüsü can almaya devam ederken, İngiliz medyası İtalya'da virüsün bulaştığı hastaların tedavi edildiği bir hastaneden kan donduran görüntüler yayınladı.

DÜNYA 20.03.2020, 09:20
İlk kez yayınlandı… Corona koğuşundan kan donduran görüntüler!

Çin’den yayılmasına rağmen can kayıplarının bu ülkeyi geride bıraktığı İtalya’da ölü sayısı dün 427 artarak 3 bin 405’e yükseldi. Corona virüsünün İtalya’daki merkezi konunumundaki Lombardiya bölgesinde görev yapan biçare doktorlar, çabalarının ne denli yetersiz olduğunu anlatıyor.

İngiliz Sky News televizyonu, Lombardiya bölgesine bağlı Bergamo kentindeki Papa Giovanni XXII Hastanesi’nden yayınlanan görüntülerde, corona virüsüyle enfekte olan hastaların güçlükle nefes almaya çalıştığı görülüyor.

TÜRKİYE’DE DE MAALESEF YAYILIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün gece yarısı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’de son 24 saatte 1981 test yapıldığını ve 168 kişiye daha corona virüsü teşhisi koyulduğunu duyurdu.

Corona virüsüyle enfekte toplam hasta sayısının 359’a çıktığını belirten Bakan Koca, 85 yaşındaki bir kadının hayatını kaybettiğini ve toplam ölümlü vaka sayısının dörde yükseldiğini açıkladı.

Yorumlar (0)