banner773

Güzellik yarışmasına gitti evlilik teklifi aldı

Geçtiğimiz haftalarda Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'na katılan ABD'li güzel Sarah Rose Summers bir itirafta bulundu. Summers, "Yarışma için Tayland'a gittiğimde böyle bir sürprizle karşılaşacağımı bilmiyordum. Evlilik teklifi aldım" dedi.

DÜNYA 30.12.2018, 15:18 30.12.2018, 15:18
Güzellik yarışmasına gitti evlilik teklifi aldı

17 Aralık’ta Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması sırasında ilginç bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı… Yarışmada ABD’yi temsil eden Sarah Rose Summers, etkinlik için gittiği Tayland’da evlilik teklifi aldığını söyledi.

Yarışmadan haftalar sonra sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımlarda bulunan 24 yaşındaki Summers, “Tayland’ın hayatımı değiştireceğini biliyordum fakat bunun hayatımın yeni bir evresini oluşturacağını tahmin etmezdim” dedi. Summers, Tayland’a gittiğinde erkek arkadaşının kendisine evlenme teklifi ettiğini dile getirdi.

Summers, “17 Aralık’ta çok heyecanlıydım çünkü ülkemi uluslararası bir etkinlikte temsil ediyordum. Fakat bunun yanı sıra en yakın arkadaşımın evlilik teklifine de evet dedim. Heyecandan duramıyordum” dedi.

Yarışmada tacı kazanamayan Summers, yarışma sırasında rakibi olan Vietnam güzelinin İngilizce konuşmasıyla da alay etmiş ve bu sebeple tartışmaların odağına oturmuştu.

Yorumlar (0)