banner773

Game of Thrones dizisinin yaratıcıları sette unutulan Starbucks bardağı hakkında ilk defa konuştu: Aynı İran halıları gibi...

Yazar George R.R. Matin'in "Buz ve Ateşin Şarkısı" kitaplarını "Game of Thrones" (Taht Oyunları) adıyla televizyona uyarlayan David Benioff ve D.B. Weiss, dizinin son sezonundaki bir bölümünde unutulan Starbucks bardağıyla ilgili ilk defa konuştu.

DÜNYA 01.09.2019, 14:54
Game of Thrones dizisinin yaratıcıları sette unutulan Starbucks bardağı hakkında ilk defa konuştu: Aynı İran halıları gibi...

The Daily Mail'in haberine göre olay hakkında şaka yapan Benioff, "İran halılarında olduğu gibi. Bu halılar dikilirken bilinçli olarak ufak hatalar yapılır çünkü sadece tanrı kusursuz bir şey yaratabilir. Sanırım bizde böyle bir şey yaptık" dedi.

Weiss de  Benioff'un şakasına katılarak, "İşte bu yüzden bardağı oraya koydum. Bilinçli bir şekilde kusursuz olmadığımızdan bahsediyorduk" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuyla ilgili daha ciddi açıklamalarda bulunan Benioff bardağı hiç fark etmediklerini söyledi ve ekledi,"Daenerys ve Jon Snow'a o kadar odaklanmıştık ki ortada duran bardağı fark etmedik. İlk gördüğümde inanamadım, sonra nasıl görüntünün ortasındaki bu bardağı görmedik diye utandım" dedi.

Benioff artık olayın kendilerine komik geldiğini ifade etti. 

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones dizisinin son sezonunun bir bölümünde Starbucks bardağı görülüyordu. İzleyiciler tarafından fark edilen bardak kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Dizinin yayınlandığı kanal HBO olaydan kısa süre sonra, "Bölümde görülen latte bir hataydı, Darnerys bir bitki çayı ısmarlamıştı" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)