Dünya korona belasıyla boğuşurken bu görüntüler olay oldu!

Dünya koronavirüs salgınıyla mücadele ederken, ABD'nin Florida eyaletinde sahillerde çekilen görüntüler şok etkisi yarattı.

DÜNYA 17.03.2020, 15:46
Dünya korona belasıyla boğuşurken bu görüntüler olay oldu!

Donald Trump'ın ABD'lileri 10 kişiden daha fazla olan kalabalıklardan uzak durmaya çağırdığı gün Florida sahillerinden çekilen yüzlerce insanın görüntüsü olay yarattı.

Florida'daki Clearwater Plajı corona virüs salgınının yayılmasını yavaşlatmaya yönelik çabaların bir parçası olarak sosyal mesafeye ilişkin uyarıları dikkate almayan ziyaretçilerle dolup taştı.Florida'nın batı kıyısındaki kar beyazı plajdan görüntüler, uyarılara kulak asmayıp kalabalığın içerisine dalan insanları gözler önüne serdi.

COVID-19 virüs salgını nedeniyle doğu kıyısındaki bazı plajlar kapalıyken, kapatılmayan plajlara kalabalıklar doldu.

Clearwater yakınlarındaki Tampa plajı da bu hafta sonu açık kalacak ve kalabalıkların yeni hedefi hale gelecek. Corona virüs pandemisi dünya çapında 7 bin 100 insanın ölümüne neden oldu.

Bütün bu çabalara rağmen ABD sahil şeridindeki kalabalığın havadan çekilmiş görüntüleri ile gözler önüne serildi.

Tatile giren öğrenciler sahil şeridinin bir kısmının kapalı olması ve insanlara yasak bölge olarak belirlenmesine rağmen, kapatılmayana kısımlarında kalabalık gruplar halinde parti yapmayı tercih etti.

Yorumlar (0)