Down sendromlu kızını öldürdü! Cansız bedenini sıçanlar yedi

Avustralya'da babası tarafından öldürüldükten sonra beşiğine koyulup günlerce orada bırakılan Down sendromlu kız çocuğu Willow Dunn'ın, cansız bedenini sıçanlar yedi.

DÜNYA 27.05.2020, 14:40
Down sendromlu kızını öldürdü! Cansız bedenini sıçanlar yedi

Cannon Hill şehrinde gelen meydana gelen olaydan sonra Willow'un cansız bedeni polis tarafından karyolasında sıçanlar tarafından parçalanmış bir şekilde bulunurken, küçük kızın 43 yaşındaki babası Mark James Dunn, cinayet şüphesi ile gözaltına alınıp tutuklandı

Baba, polise verdiği ifadesinde kızını yatağında ölü bulduğunu ama sağlık ekiplerini aramadığını ve kızını orada bıraktığını söyledi.

Öldükten günler sonra babasının sağlık ekiplerini aradığı kızın, açlıktan ölüp ölmediği araştırılırken kafasında yanık izleri ve kalçalarında yara izleri tespit edildi.

Willow'un annesi doğum sırasında fenalaşıp hayatını kaybettiği için , babası üvey annesi ve üvey kardeşi ile yaşıyordu. Yapılan ilk incelemede üvey anne ve kardeşin, Willow'un ölümü ile ilgili hiçbir ilgilerinin olmadığı tespit edilince haklarında herhangi bir soruşturma açılmadı.

Yapılan ilk incelemede üvey anne ve kardeşin, Willow'un ölümü ile ilgili hiçbir ilgilerinin olmadığı tespit edilince haklarında herhangi bir soruşturma açılmadı.

Polis, kızın baba tarafından açlığa mahkum edilerek mi öldürüldüğünü veya yanlış beslenmeden dolayı mı öldüğünü araştırıyor.

Yorumlar (0)