Cinsel ilişki sırasında boğularak öldürülen genç kızın katil zanlısına rekor ceza

Dünyayı gezerken ortadan kaybolduktan sonra cesedi ormanda gömülü halde bulunan 22 yaşındaki genç kadının katil zanlısı hakkında mahkeme kararını verdi. Genç kadını cinsel ilişki sırasında kazara öldürdüğünü iddia eden zanlı, ömür boyu hapse mahkum edildi.

DÜNYA 22.02.2020, 10:59
Cinsel ilişki sırasında boğularak öldürülen genç kızın katil zanlısına rekor ceza

Hayatını baharında korkunç bir şekilde cinayete kurban giden 22 yaşındaki Grace Millane, 1 Aralık 2018'de Yeni Zelanda'dayken çöpçatan sitesinden tanıştığı adamla çıktığı randevu, sonu olmuştu.Grace'in, internette tanışarak buluştuğu bir adamla cinsel ilişki sırasında boğularak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.Geçen yılın en çok konuşulan cinayetinin davası sonuçlandı ve jüri kararını verdi.Wickford, Essex'de yaşayan genç kadın ve üniversiteden mezun olduktan sonra dünyayı dolaşmaya başlayan 22 yaşındaki İngiliz turist Grace Millane'in cinayeti, 2019'un belki de en çok konuşulan davalarından biri olmuştu.

Mahkeme, Grace Millane'in katili ile ilgili kararını verdi. Genç kadını cinsel ilişki sırasında kazara öldürdüğünü iddia eden zanlı, ömür boyu hapse mahkum edildi.Grace'i 22. doğum gününde öldüren katil, cezasının en az 17 yılını parmaklıklar ardında geçirmek zorunda kalacak.Savcılıktan yapılan açıklamada suçlu bulunan katilin, Grace'in öldükten sonra çıplak fotoğraflarını çektiği ve cinayeti erotize ettiği belirtildi.Zanlının Grace'i gömdüğü yerin fotoğrafları, mahkemede delil olarak sunulmuştu. Katil zanlısı, ormanda ağaçların altına mezar kazarak Grace'i gömdükten sonra, mezarın üzerini çalılarla kapatmıştı.

Yorumlar (0)