Biden'ın oğlu yengesi ile ilişkisini itiraf etti

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden, ölen ağabeyi Beau Biden’ın eşi ile ilişkisi olduğunu itiraf etti. Katıldığı programda ölen kardeşinin eşi ile neden birlikte olduğunu açıklamaya çalışan Hunter Biden, “insanların kafasının neden karıştığını” anlayabildiğini ifade etti.

DÜNYA 05.04.2021, 12:35 05.04.2021, 12:37
Biden'ın oğlu yengesi ile ilişkisini itiraf etti

ABD kanalı CBS’in Sunday Morning programına katılan Hunter Biden, yeni çıkacak “Beautiful Things” adlı kitabı hakkında yaptığı röportajda ölen kardeşi Beau Biden’ın eşiyle neden beraber olduğunu açıklamaya çalıştı. Biden, “insanların kafasının neden karıştığını” anlayabildiğini söyledi.

Sözcü’nün aktardığı habere göre; Hunter Biden, erkek kardeşinin beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından karısı ile ayrıldığını ve daha sonra yengesi Hallie ile beraber olduğunu anlattı. Açıklaması zor olan bir durum olmadığını ifade eden Hunter Biden bunun sebebini ise "İkimizin de paylaştığı ve birlikte olduğumuz ve doğru şeyi yapmaya çalıştığımız çok büyük bir kederden kaynaklanıyordu. Bu keder, kaybettiklerimizin yerini alabilecek bir aşk ümidine dönüştü ve işe yaramadı “ifadeleriyle açıkladı.

2015 yılının Mayıs ayında kardeşi Beau’nun hayatının kaybettikten sonra ailelerinin olağandışı ilişkiyi destekledikleri için “inanılmaz derecede şanslı” olduklarını söyleyen Hunter Biden “Ancak diğerleri o kadar anlayışlı değildi” diye konuştu.

Başkan Biden’ın bu ilişkiyi “Hunter ve Hallie böyle bir üzüntüden sonra hayatlarını yeniden bir araya getirirken birbirlerini buldukları için şanslıyız. Benim ve karımın tam desteğine sahipler ve onlar için mutluyuz” şeklinde değerlendirdiği ifade ediliyor.

Hunter, uzun zamandır mücadele ettiği uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili “Muhtemelen vermemem gereken birçok karar verdim. Beni tanıyan insanlar için çok daha fazla şefkat ve anlayış vardı, ama korkunç bir zamandı” diye konuştu.

Hunter yengesinden ayrıldıktan sonra 2019'da tanışmalarından yalnızca bir hafta sonra Melissa Cohen adlı film yapımcısı Güney Afrikalı bir kadın ile evlendi. Yeni doğan bebeklerine ölen ağabeyinin Beau adını verdi. Biden’in hayatta kalan tek oğlu Hunter, kendisinin ve babasının her gece konuştuğunu soyleyerek “Her gece. Evet. En azından her gece konuşuyoruz. Ama bekleyin, dahası var. Bu arada, benimle sadece her gece konuşmakla kalmıyor; kızlarımın her birini arıyor ve her gün onlarla konuşuyor” ifadelerini kullandı.

Hunter, ağabeyi Beau’nun ölümünün ardından madde ve alkol bağımlılığının kontrolden çıktığını, aşırı içki içmeye başladığını ve bu süreçte babasının müdahale ettigini söyledi.

Babasının müdahalesinin ardından rehabilitasyona girdiğini anlatan Hunter, ancak burada uzun süre kalmadığını itiraf ederek, 2019’da evlenmeden önce detoks yapmasına yardımcı olan eşi Melissa Cohen ile tanışana kadar uyuşturucudan kurtulamadığını anlattı.

Yorumlar (0)