FIFA 20'deki kusurlar ve 'bug'lara sosyal medya üzerinden tepki yağdı

Birçok sosyal medya kullancısı para iadesi isteyeceklerini ifade etti

BİLİM 28.09.2019, 14:18
FIFA 20'deki kusurlar ve 'bug'lara sosyal medya üzerinden tepki yağdı

Dünyanın en çok satan oyun serilerinden EA Sports'un futbol simülasyonu FIFA 20 dün resmi olarak genel satışa çıkarıldı. Oyunu satın alan birçok futbolsever simülasyondaki 'bug'lara ve kusurlara tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden birçok kullanıcı bazı oyun modlarını girmeye çalıştıklarında FIFA 20'nin kendisini kapattığını belirtirken, bazılarıda ana ekrandan hemen sonra hata ekranı gördüklerini ifade etti.

Oyunun en çok oynanılan modlarından 'Kariyer Modu'ndaki hatalar da tepki çekti. Birçok ülkede '#FixCareerMode' (Kariyer Modu'nu düzeltin) Twitter gündeminin üst sıralarında yer aldı. Oyunseverler kariyer modunda çoğu zaman rakip takımların maçlara yedek oyuncularıyla çıktığını, bu sebepten de gerçekçi sonuçlar almadıklarını belirtti. 

FIFA 20'yi çıkış gününde alan birçok kişi oyunun deneme sürümünün uzun süredir açık olmasına rağmen EA'in simülasyondaki sorunları çözmemesine tepki gösterdi. Oyunu alan bazı kullanıcılar sosyal medya üzerinden oyunu iade edeceklerini duyurdu. FIFA 20'yi alan bazı sosyal medya kullanıcıları henüz almayanlara "oyundaki hataların düzeltilmesini bekleyin" çağrısı yaptı.

Yorumlar (0)