30.03.2022, 15:24

ARTWEEKS@AKARETLER…


Bugün Beşiktaş Akaretler’de, sanatseverler için, nefis bir etkinlik başlıyor. Bu etkinlik 10 Nisan’a kadar devam edecek. Bu organizasyon, farklı disiplinlerden sanatçıları, galerileri ve koleksiyonerleri bir araya getirecek.

Hafta sonu mutlaka ziyaret edeceğim. Haftaya sizlerle izlenimlerimi paylaşırım.

Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz, artweeks@akaretler instagram sayfasına bakabilirsiniz.

…………………


GÜLŞEN MESELESİ…


Evet evet böyle bir meselemiz oluştu son aylarda.  Yahu ne meselesi, kadın pardon ama taş gibi. Öyle vücudunuz olsun sizde onun gibi giyinin. Iııh giyemezsiniz, çünkü Gülşen sahnede giyiyor o herkesin dilinde olan kıyafetleri. E yani komşunun düğününe giderken giyilecek elbiseler değil ki giydikleri. O yüzden taşıyacak bile olsanız, asla giyemeyeceğinizden, boş yapıyorsunuz. Bence Gülşen bu söylemlere aldırmayıp, vitesi artırmakta çokta iyi yapıyor. Kadın ses sanatçısı, hem göze hem de kulağa hitap ediyor. Dilerim işin ayarını kaçırmaz. İşte o zaman bayağı bir görüntü olur, işin tadı kaçar.


…………………………….


ÖPECEĞİM, ÖPMEYECEĞİM, ÖPÜ, ÖPÜ…


‘Hiç kimse halka umum olan yerde öpüşemez’ demiş fıs fıs… Hadi be ordan sevgilicimle istediğim yerde öpüşürüm. Bu da hiç kimseyi ilgilendirmez. Üstelik bahar gelmiş başımıza konmuş, kuşlar cıvıldıyorken aşkolsun fıs fıs… Bu konuya dair daha fazla yazmak istemiyorum, çünkü kendileri resmen zırvalamış. Görmek istemiyorsan gözünü kapat, ya da evinde otur. Aaa azıcık dil ve kemik diyorum.

…………………….

Sevgili evren haftaya Çarşamba gününe kadar, günlerimiz su gibi geçsin. Sağlığımız yerinde, bolluk bereket içinde, bol şanslı, mucizelerle dolu dolu… 
Ve öyle de oldu.


Haftaya Çarşamba gününe kadar hoş kalın, hoşça kalın.
elvankaracay@gmail.com

Yorumlar (0)