Gazete Kritik

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN ARSLAN:2019'DA 40 BİN OY FARKLA BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

YEREL

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 2019'da en az kırk bin oy farkla belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Çünkü biz başarılı bir belediyeyiz.

CHP Çiğli Belediye Başkanı katıldığı bir radyo programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

İşte Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın açıklamalarından satır başları:

GENEL BAŞKANIMIZA GEÇMİŞ OLSUN VE TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDUMAnkara'da genel başkanımızı ve MYK üyelerimizi ziyaret ettim. Genel başkanımıza hem geçmiş olsun hemde genel başkanlığa tekrar seçilmesinden dolayı tebrik ettim. Bu ziyarette Çiğli'deki çalışmalarımızdan bahsettim. Çiğli'nin çehresini değiştiren projelerimizi anlattım. Genel Başkanımıza Çiğli'de yapmış olduğumuz güneş enerjisi paneli konusunda detaylı bilgi verdim. Kendiside bu konudaki fikirlerini paylaştı. Genel Başkanımızı önümüzdeki günlerde yapacağımız olan açılış törenlerimize davet ettim.

 

2019'DA KIRK BİN OY FARKLA BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM2019'da en az kırk bin oy farkla belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Çünkü biz başarılı bir belediyeyiz. Başarılı belediyelere genel başkanımızında olumlu bakmaktadır. Benden önceki belediye başkanımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bizden önce temeli atılmış bir kaç tesisi biz hızlı bir şekilde tamamlayıp hizmete attık. 23 dönümlük Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı'ta açık hava tiyatromuz,tenis kortları,kafeteryalarımız, yeşil alanımız var. Yakında açılışını yapacağız. Biz bunu 2014'ten sonra yoğun bir çalışma ile aktif hale getirdik.Biz projelerimizin yüzde 60'ınıda bitirdik. Devam eden projelerimizide ikinci dönem bitireceğiz.

 

HALKA DOKUNUYORUZUzun yıllardır Çiğli'de yaşıyorum. Halkla bu bakımdan çok iyi bir iletişim halindeyim. İnsanları bire bir tanıyorum. Yerel yönetici olan kişinin halka dokunması gerekiyor. Bu bakımdan yereldeki kişilerinde yöneticilerine tanımaları gerekiyor. Ona göre bir tercih hakkına bulunmalı. Bir belediye başkanı eğer vatandaşa dokunmuyorsa zaten orada bir sorun vardır.

 

ÇİĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA VE ESNAFA BORÇLARINI ÖDEDİBen göreve geldiğimden sonra işimin çok zor olduğunu biliyordum. Belediyenin maaşını ödemekte zorluk çekiyordu. Esnaflara olan ödemelerimiz aksar bir durumdaydı. Ben göreve geldikten sonra yaptığımız çalışmalarla esnaflarımızın tüm birikmiş borçlarını ödedik. Biriken maaş ödemesini yaptık. Çalışanlara zamanında ödeme yaptık. Çiğli Belediyesi'nde biz iç barışı sağladık. 

 

ÇALIŞMALARIMIZ MEYVELERİNİ VERDİBu saatten sonrada yatırımlarımızın büyük bir kısmını gerçekleştirdik. Birçok projemiz bitti. Birçoğuda devam ediyor. Bu projelerimiz meyvelerini verdi. Eskiden bir yağmurda Çiğlili yurttaşlarımızın bir kısmı eyvah derdi. Şimdi insanların o kaygını yok ettik. Bu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ediyorum. Bize büyükşehir olarak gerekli desteği verdi ve veriyor.Çiğli'nin alt yapısını yeniledik.Kasaplar meydanındaki değişiklik ile buranın çehresini değiştirdik.

 

ÇİĞLİLİ YURTTAŞLARIMIZA İŞ İMKANI SUNUYORUZ, SOSYAL YARDIMLAR YAPIYORUZ

Ben sosyal demokrat bir belediye başkanıyım. Öncelikle halkın sorunlarına değinmemiz gerekiyor. Ekonomik anlamda Çiğli'de yoksul vatandaşlarımız var. Biz yaklaşık 400 aileye sıcak yemek servis ediyoruz. 7500 aileye erzak yardımı yapıyoruz. Bunları yaparken hassas bir şekilde yaşıyoruz. Her çarşamba saat 10'da işçi ve iş arayanları buluşturuyoruz. Her hafta 30-35 kişiye iş imkanı sunuyoruz. Bu işkur projemiz ile vatandaşlarımıza iş imkanı sunmuş oluyoruz.

 

GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIKBu yıl 20 bin okulumuza Türk Bayrağı gönderdik. Çevre konulu resim yarışması düzenliyip dereceye girenleri ödüllendirdik. Sömestır tatilinde çocuklarımıza ödül olarak ücretsiz çizgi film gösterisi sunduk. Santraç Federasyonu ile yarışmalar düzenledik.

 

ENGELSİZ BİR ÇİĞLİ İÇİN ÇALIŞIYORUZÇiğli'de yaşayan engelli yurttaşlarımız ile görüşüp neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden ne gelirse karşılıklı fikir alışverişi ile birlikte değerlendirip onlar için engelsiz bir hayat sunmaya yardımcı oluyoruz.

 

SPORA DESTEK VERİYORUZ

Çiğli'deki yurttaşlarımızın spora yönelmesi için spor salonları yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin uyuşturucu vb kötü alışanlıklara yönelmemesi için spor tesisleri yaptık. 12 tane spor kulübümüz var. Bunlara her anlamda destek veriyoruz.Evka 3'teki Yarı Olimpik Kapalı spor salonu ile bu bölgedeki bütün yurttaşlarımızında yararlanmasını sağlamış olacağız. Ayrıca futbol takımımızın 3. lige çıkması için elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz.

 

GENEL BAŞKANIMIZIN ETRAFINDA KENETLENMELİYİZ

Otuz yıllık bir partiliyim. Yıllardır bu partinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Kurultayımız yapıldı ve bitti. Bundan sonra genel başkanımızın etrafında kenetlenip partimizi iktidara taşımalıyız. Aday olamayan arkadaşlarımızın ben aday olamadım diye partisine küsmesi veya çalışmaması doğru değildir. Çatlak bir yapı doğru değil. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.