Gazete Kritik

Başkan Semih Esen, partililerle bayramlaştı…

YEREL

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul’un başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

CHP Antalya İl Başkanlığı, geleneksel bayramlaşma törenini bu yıl Kurban Bayramı arifesinde gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’un başkanlığında düzenlenen törene, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Rafet Zeybek, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Partisinin bayramlaşma töreninde konuşan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Birliğe, beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya, ülkenin çıkarları doğrultusunda beraber hareket etmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.” dedi.

Ahmet Kumbul, “Biz CHP olarak Türkiye’de adaleti tekrar tesis edinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bu ülkede birlik, beraberlik, toplumsal barış için, belli bölümlerdeki ahlaki çöküntüye engel olmak için mücadeleye devam edeceğiz. Bayram tadında bayramları hep beraber yaşayacağız. Antalya’mız başta olmak üzere ülke ve dünyamızda Kurban Bayramı kutlu olsun.” diye konuştu.

İkinci günü gerçekleştirdikleri bayramlaşma törenini bu Kurban Bayramında arife gününe aldıklarını ifade eden Ahmet Kumbul, törene yoğun ilgi gösteren partililere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.