Gazete Kritik

Sedat Peker'den Defne Samyeli'ne yanıt!

GÜNDEM

Sedat Peker, Defne Samyeli'nin açıklaması sonrasında, "Defne" olarak kendisini kastedmediğini belirterek Samyeli'nden özür diledi.

Gazetekritik/ Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Defne Samyeli'nin kendisine yanıtı sonrasında bir açıklama yaptı.

Peker sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Defne Samyeli'nden özür diledi.

İşte Sedat Peker'in açıklması:

Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, yayınladığı videolardaki iddialar gündemdeki yerini korurken, Peker'den yeni bir paylaşım geldi.

Peker sosyal medyada yaptığı paylaşımında, "Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!" ifadelerini kullandı.

Kısa sürede sosyal medya Twitter'da ilk sıraya yerleşen "Defne" ismi ile ilgili yapılan yorumlar arasında "Defne Samyeli" ile ilişkilendirilmesi sonrasında Defne Samyeli'den bir açıklama geldi.Samyeli paylaşımda "kul hakkına sığar mı?" diyerek o ismi paylaşması çağrısında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.