Gazete Kritik

Bakan Eşref Fakıbaba: Eşim eti 29 TL'den alıyor, 70 TL'ye alıyorsan o senin problemin

GÜNDEM

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba “Pahalı satanlar, bu fiyata ayak uydurmalı. Eşim 29-31 liradan kırmızı et alıyor, 70 liraya alıyorsan o senin problemin” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, 3 markette ucuz et satışıyla piyasayı regüle ettiklerini savunarak, “Benim eşim 29-31 liradan kırmızı et alıyor, 70 liraya et alıyorsan o senin problemin” dedi. 

TBMM’de, bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette et fiyatlarına değinen AK Partili Eşref Fakıbaba, “Dar gelirli kardeşlerime ramazanda yarım kilo eti 14.5 liraya satıyorum. Daha ne yapayım?” dedi. 3 zincir market dışında kalan market ve kasaplarda satılan kırmızı et fiyatlarının yüksekliğinin hatırlatılması üzerine Fakıbaba, “Pahalı satanlar da ister istemez bu fiyata ayak uydurmak zorunda. Eşim 29-31 liradan kırmızı et alıyor, 70 liraya et alıyorsan o senin problemin” diye konuştu. Fakıbaba, kırmızı et üreticisine mayıs ayında süt, besi, damızlık, koyun ve keçi için toplam 850 milyon lira destek ödemesi yapılacak” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.