Gazete Kritik

Bir günde 4 doktor koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

EKONOMİ

Bir teraftan şiddete uğrayan doktorlar bir taraftan da koronavirüsle mücadele ediyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB), Dr. Hasan Tepeçınar'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu kayıpla birlikte bugün koronavirüse yenik düşen doktor sayısı 4'e çıktı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Diş Hekimi Burhan Yürütücü'nün, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu kayıpla birlikte bugün koronavirüse yenik düşen doktor sayısı 4'e çıktı.

TTB, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Eskişehir’de diş hekimliği yapan Burhan Yürütücü’nün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. TTB, bu kayıp ile ilgili olarak, Yürütücü'nün ailesi ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diledi. 

Bugün koronavürüs ile mücadelesini kaybeden doktor sayısı üçe çıktı. TTB, bugün ayrıca Sakarya'nın Akyazı ilçesinde görev yapan Dr. Hasan Tepeçınar’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

İstanbul'da, yaklaşık bir aydır koronavirüs nedeniyle tedavi gören Altınbaş Üniversitesi Medical Park Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Engin Türkmen de bugün hastalığa yenik düşmüştü.

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid-19 polikliniğinde çalışan Dr. Melek Yağlı, bir hastasıyla yaşadığı tartışma sonrası geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.